contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

200 barn på auditon til Pippi

Arkivet

Teaterproduksjon

200 barn på auditon til Pippi

Andrea

Pippi Langstrømpe
Det var enormt høyt nivå på de 200 håpefulle som stilte på auditon for å få en rolle i Scenekvelders oppsetning av Pippi Langstrømp.
Scenekvelder fant alle de var ute etter på audition 8. og 9. mars.

Produsent Karianne Jæger sier at nivået på de unge er skyhøyt. Barn ned i femårsalderen var på auditon. Høsten oppsetning av Pippi Langstrømpe kommer til å få et sterkt preg av musikal, noe som stiller store krav til de unge skuespillerne. Barna må kunne ta koreografi, synge og ikke minst være gode til å formidle.

Gøy med audition

- Det er morsomt med audition, sier produsenten som forteller at barna er svært engasjerte og har det morsomt de også.

(Psst! Gikk du gipp av denne muligehten? Allerede 13-14 april er det nye muligheter. Scenekvelder holder audition til Annie - meld deg på her)

Karianne Jæger lover en fartsfylt og leken forestilling om verdens sterkeste jente!
 Christiania Teater
"Tenk så vakkert det må være inni himmer`n, når den er så fin utenfra!", sier Pippi

Pippi Langstrømpe på Christiania Teater

Pippi Langstrømpe har premiere 15. august på Christiania Teater.

Les mer om årets oppsetning av Pippi Langstrømpe her >> Bestill billetter til Pippi Langstrømpe på Billettservice  her >>