contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

My Fair Lady – siste forestillinger!

Arkivet

Teaterproduksjon

My Fair Lady – siste forestillinger!

vincent

My Fair Lady Mari, Kåre og Nina

Musikalklassikeren My Fair Lady på Folketeateret er hitill sett av 45.000! Etter påske er den kritikeroste forestillingen i gang igjen. Folketeateret åpner dørene etter påske 3. april. Det blir også forestillinger torsdag 4. og fredag 5. april. Lørdag 6. april spilles de to siste forestillingene. Det er altså kun fem forestillinger igjen

Siste sjanse til å oppleve My Fair Lady på Folketeateret - siste forestillinger lørdag 6. aprilI 2013 er det hundre år siden norske kvinner fikk stemmerett, og vi ønsket å feire dette med en sterk kvinnestemme.

Eliza Doolitle er en kvinne som går den lange veien fra rennesteinen opp til de øvre klasser. Hun provoserer med sin direkthet og sin evne til å få mennesker rundt seg til å åpne øynene for det samfunnet de alle er en del av. My Fair Lady er også en klassisk kjærlighetshistorie som bygger på Bernhard Shaw`s Pygmalion fra 1916. Dette populære skuespillet bygger på myten om en mann som forelsker seg i sin perfekte kvinnestatue og ber til guden Venus om at den må bli levende, slik at han kan gifte seg med henne… Men som med Eliza vil en levende kvinne også utvikle uavhengighetstanker, og retten til å være et helt menneske, og det er her det hele starter.

Gå ikke glipp av My Fair Lady - siste forestillinger nå!

Opplev My Fair Lady på Folketeateret med Kåre Conradi, Nina Hammarklev, Dennis Storhøi, Lise Fjeldstad, Mari Maurstad, Finn Schau og Inger Teien.

Opplev My Fair Lady på Folketeateret. Siste mulighet nå.

Etter My Fair Lady kommer Scenekvelder snart med nye teaterproduksjoner:

Pippi Langstrømpe har premiere på Christiania Teater 15. august Annie har premiere på Folketeateret 27. september Shrek the Musical har premiere på Folketeateret 7. februar 2014

Scenekvelder kommer til å annonsere flere produksjoner fremover.

Hold deg oppdatert og motta gode tilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev >>

Eller bli teaterkontakt for din bedrift eller organisasjon - les mer >>