contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Jakten på Sandy - voffvoff

Arkivet

Teaterproduksjon

Jakten på Sandy - voffvoff

Andrea

sandyy

I dag ble det holdt hundeauditon til Annie på Folketeateret. Vi er alle kjent med den søte gatehunden Sandy i musikalen om barnehjemsjenta. Se videoen og hils på hundene som kan bli Annies Sandy. [billett]http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=annie+folketeateret&camefrom=Client_Scene Kvelder_Nettside_Annie_140513[/billett]

Voffvoff! Det er veldig gøy å være på audition, bjeffer Scara.

Også Ziggy og Fant logrer engasjert når vi spør hvordan det er å være på audition.

I dag har Ziggy (til venstre), Scara (i midten) og Fant (til høyre) vært på audition. Hundene hadde det gøy, og vi i Scenekvelder er veldig fornøyde med alle hundedeltakerne som stilte på audition.

Disse to jentene skal spille Annie.

Nå var tiden inne for å finne Annies beste venn Sandy:

Sandy må ha gode nerver

Hundene har fått prøvd seg på scenen med sterkt lys og høy musikk. Vi har også testet om hundene lyder andre enn sine eiere. Stine Bakken og Andrea Skirbekk som holdt audition er enige om at alle hundene klarte seg kjempebra.

Så lenge jeg hadde en godbit elsket hundene meg, smiler Stine Bakken.

Følg med på våre nettsider, så vil vi om kort tid informere om hvem som blir Sandy.

Sandy og Annie kan du se på Folketeateret i Oslo fra 27. september 2013.

Les mer om Scenekvelders oppsetning av Annie og bestill billetter her >>