contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Møte med teaterkontaktene

Arkivet

Teaterproduksjon

Møte med teaterkontaktene

Andrea

folketeateret

Samarbeid med teaterinteresserte i bedrifter og organisasjoner er viktig for oss i Scenekvelder, vi har derfor satt igang en ordning for teaterkontakter.  Interessen for å bli teaterkontakt hos oss har vært stor.

Lørdag inviterete vi de splitter nye teaterkontaktene på nest siste forestilling av My Fair Lady med et møte etter forestilling.

For private teaterprodusenter er samarbeidet med publikum ekstremt viktig.  Scenekvelder satser stort på store musikalproduskjoner på Folketeateret i årene fremover og dialogen med et teaterinteressert publikum er en suksessfaktor.

Kunstnerisk leder i Scenekvelder, Atle Hlastensen og daglig leder Espen Parmann informerte teaterkontaktene om Scenekvelders produksjoner fremover.

Det er ikke lite som skjer: Først kommer Pippi Langstrømpe på Christiania Teater, deretter er det duket for selveste Annie på Folketeateret i september. Vi kommer også til å sette opp en juleforestilling på Christiania Teater. I februar er det tid for Shrek -The Musical på Folketeateret.

Teaterkontaktene fikk til og med servert noen hemmeligheter når det gjaldt rollebesetningen i Annie. Vi kan ikke røpe mer om dette nå, besetningen blir offentliggjort om et par uker.

Teaterkontaktene fikk to billetter hver til My Fair Lady, forfriskoninger og litt hemmeligheter - det var tydelig populært.  Det var også veldig hyggelig for oss å få så god kontakt med et teaterinteressert publikum.

Vi kommer til å gjenta dette å ha treff for teaterkontakter flere ganger i året, og har som mål å få svært mange teaterkontakter.

Slik kan du bli teaterkontakt hos Scenekvelder >>