contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Nesten 1000 vil være Annie

Arkivet

Teaterproduksjon

Nesten 1000 vil være Annie

Andrea

_DT87171-3 kopi

Lørdag 13. april klokken 0830 braker det løs i Folketeateret. nesten 1000 jenter i alderen 5-17 år skal prøve å bil den neste Annie.

Hos Scenekvelder er aktivieteten frenetisk dagen før det braker løs. Det har meldt seg på nesten dobbelt så mange som forventet og det er mye som skal planlegges for å få gjennomført auditon for 1000 stykker på to dager. Jentene skal vise både sang og dans.

Scenekvelder har fått litt av en utfordring når det gjelder logistikk, sier regissør og koreograf Jostein Kirkeby-Garstad. Og jeg? Jeg må ha hodet kaldt og smile mye, tipper nervenivået i salen vil stige til nye høyder, sier mannen som er ansvarlig for å finne Annie.

Headerfoto: Stig Håvar Dirdal: Bildet er av Jostein Kirkeby-Gardstad under en prøve til i Sandnes Kulturhus. Scenekvelder satte opp Annie i Sandnes tidligere i år. 

Les mer om oppsetningen av Annie på Folketeateret i Oslo - som har premiere 27. september 2013 >>