contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Bilder og tweets fra Annieaudition 13. og 14. april

Arkivet

Teaterproduksjon

Bilder og tweets fra Annieaudition 13. og 14. april

Andrea

annieauditionheader

Auditonhelgen er i gang, og det er hashtaggen #annieaudition som gjelder på Twitter og Instagtam. Vi lanserer Instagramkonkurranse, kun for registrerte auditiondeltagere. Våre tusen talenter oppfordres til å ta bilder og tagge dem med #annieaudition på Instagram. Den som tar det bildet som viser "audtionstemning" best, vinner 2 billetter i Golden Circle til Justin Bieber 16. april på Telenor Arena!

De som ikke er registrerte deltagere på Annieaudition på Folketeateret kan nyte resultatene fra konkurransen her.

(Det er kun auditiondeltagerne som kan være med på konkurransen! Det er ikke lenger mulig å registrere seg til audition, det er helt fullt.)

Her kommer bildene fra Annieaudition på Instagram

Justin Bieberkonkurranse

Tiden kan kanskje falle lang både for store å små på en audition med 1000 deltagere. Det kommer til å ta mange, mange timer å teste alle både i sang og dans.

Venting er en del av gamet på audition. Derfor tenkte vi det kunne være gøy med en konkurranse. Og vel med 1000 jenter til stede kan umulig billetter til Justin Bieber bli helt feil.

Tweets fra Annieaudtion

Les mer om Annie

1000 påmeldte til audition >>

Jakter på 100 barn oppsetningen av Annie >>

Annie har premiere på Folketeateret 27. september 2013 >>