contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Fartsfylt workshop for Pippi Langstrømpe-gjengen

Arkivet

Teaterproduksjon

Fartsfylt workshop for Pippi Langstrømpe-gjengen

Andrea

Workshop

15. august blir det fart på Christiania Teater - da er det premiere på en forestilling med Pippi Langstrømpe du sent vil glemme. I helgen samlet Scenekvelder alle de 28 barna til første workshop. Tempoet var høyt, og dansegleden stor!

Etter en spennende runde med audtion der 200 barn gjorde sitt beste for å kapre en av rollene, ble 28 plukket ut. Denne helgen startet alvoret og leken.

[billett]http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=Pippi+Langstr%C3%B8mpe+christiania+teater&camefrom=Client_Scene Kvelder_Nettside_Pippi_150513[/billett]

Det er veldig kult å være i gang, sier regissør og koreograf Jostein Kirkeby-Garstad. Jeg er mildt sagt imponert over danse- og sangferdighetene til barna!

Også barna synes det var gøy å være i gang. Tuva Holen, som skal spille Annika synes det er veldig gøy på workshop.

Tuva Holen skal spille Anikka i Pippi Langstrømpe som har premiere på Christiania Teater 15. august 2013

Det er veldig gøy å være på workshop, vi lærer masse og det er spennende og utfordende med koreografien. Dessuten er det gøy å bli kjent med de andre som også skal spille i stykket! smiler Tuva.

 

Vi i Scenekvelder gleder oss allerede til neste workshop 11. og 12. mai. I mens kan dere kose dere med videoen fra helgens workshop.

 

Se så god stemningen på workshopen til Pippi Langstrømpe var:

Les mer om Scenekvelders oppsetning av Pippi Langstrømpe >>

Kjøp billetter til Pippi Langstrømpe her >>