contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Pippi workshop nr. 2 - med Guri Schanke!

Arkivet

Teaterproduksjon

Pippi workshop nr. 2 - med Guri Schanke!

Andrea

Guri Schanke

15. august er Pippi Langstrømpe i gang på Christiania Teater. I helgen møttes skuespillerne for første gang, både voksne og barn. [billett]http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=Pippi+Langstr%C3%B8mpe+christiania+teater&camefrom=Client_Scene Kvelder_Nettside_Pippi_140513[/billett] For første gang møttes hovedrolleinnehaverne for manusgjennomgang. Både voksne og barn synes det var gøy å komme igang.

Det var veldig gøy å gå gjennom manus med Guri. Hun er kjempehyggelig, og ikke minst dyktig! Jeg gleder meg til prøver i sommer, smiler Helene Marie Lone. Nå er vi igang!

Les om Guri Schankes forhold til Pippi Langstrømpe.

Se videoen vi har klippet sammen fra workshopen og få et lite innblikk i hvordan man skaper en teatersuksess!

Les mer om Scenekvelders oppsetning av Pippi Langstrømpe >>

Kjøp billetter til Pippi Langstrømpe her >>