contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Stemningsrapport fra første Annie-workshop!

Arkivet

Teaterproduksjon

Stemningsrapport fra første Annie-workshop!

Andrea

sang

27. september braker det løs med premiere av musikalen Annie på Folketeateret. I helgen samlet SceneKvelder alle de 92 barna som ble valgt ut under audition til å spille i oppsetningen av Annie til høsten. [billett]http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=annie+folketeateret&camefrom=Client_Scene Kvelder_Nettside_Annie_140513[/billett] I helgen startet det for alvor for de 92 jentene som ble valgt ut blandt nesten 1000 påmeldte på audition. I 6. og 7. etasje på Folketeateret i sentrum av Oslo var tempoet høyt og konsentrasjonen dyp da Jostein Kirkeby-Garstad og Atle Halstensen lærte jentene ny koregrafi og sangtekster.

Vi i SceneKvelder har klippet sammen en video som illustrer hva som har skjedd på Folketeateret i helgen! Nyt stemningen og gled dere til flere smakebiter fra prøver fremover. Kanskje vil også ansikter som Anders Baasmo Christiansen, Kjersti Holmen, Lisa Stokke, Marian Saastad Ottesen og Sturla Berg-Johansen dukke opp. Vi gleder oss i alle fall!

 

Stemningsrapport fra første Annie-workshop:

Les mer om Scenekvelders oppsetning av Annie og bestill billetter her >>