contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Voffvoff, vi skal spille Sandy!

Arkivet

Teaterproduksjon

Voffvoff, vi skal spille Sandy!

Andrea

Sandy

Litt diva-tokter må forventes, da både Ziggy og Fant er inneforstått med at de har fått en stjernerolle som Sandy på lik linje med de store skuespillerne i oppsetningen av Annie. [billett]http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=annie+folketeateret&camefrom=Client_Scene Kvelder_Nettside_Annie_140513[/billett]Annie møter en løshund på et gatehjørne i New York, og redder hunden fra hundefangeren. Hun kaller hunden Sandy og de to blir bestevenner.

Våre flotte hunder som skal spille Sandy i oppsetningen av Annie på Folketeateret, er langt fra løshunder. Både Fant og Ziggy kommer fra et hjem hvor de er høyt elsket og trenes aktivt i lydighet og triksing. Det er nettop denne treningen som gjør at de faktisk kan spille løshunder, som de skuespillertalentene de er.

Gleder

Hvis vi ikke er ute på ski- eller løpetur, pleier jeg og Ziggy og leke oss med lydighet, rallylydighet og agility. Vi har aldri vært på en scene før, men vi er supergira for det her, påpeker eier Tuva Onarheim

Rampelyset er ikke helt ukjent for Fant. For de som fulgte med NRK-serien ”Hjem” i våres, kunne de se Fant som gårdshunden til Olav.

Fant elsker oppmerksomhet, og han hadde litt diva-tokter da vi kom hjem fra audition. Han får nemlig ikke lov å ligge i sofaen, men da vi kom hjem gikk han rett opp i sofaen og la seg på rygg, ler matmor Marianne Elise Methi.

Både Marianne og Tuva gleder seg veldig til øvingene er i gang, og til den dagen forestillingene er oppe og går. Begge er enige om at premieren for deres hund blir en veldig, veldig spennende dag.

Se filmen fra utvelgelsen av Sandy

Stolte eiere av SandySandy: Marianne Elise Methi og Fant (t.v) og Tuva Onarheim og Ziggy (t.h)

Marianne tror Fant gleder seg veldig til å jobbe med så mange barn. Tuva er og veldig sikker på at Ziggy gleder seg til å jobbe med barna, spesielt en av de.

Bestevenninnen til lillesøsteren min skal spille i forestillingen. Ziggy gleder seg ekstra til å spille med Olea som er med i ensemble. Også blir det jo ekstra gøy at Ziggy og Anders Baasmo Christiansen skal stå på samme scene, smiler Tuva.

Se stemningsrapport fra første Annie-workshop og møt jentene hundene skal spille med!

Marianne og Tuva er helt enige om at de er stolte over hundene sine, og håper og tror de skal klare seg fint på scenen foran 1400 mennesker på Folketeateret.

Har de en godbit er jeg solgt, bjeffer Fant. I alle fall hvis det er kjøttbolle! Ziggy bjeffer ivrig med.

Les mer om Scenekvelders oppsetning av Annie og bestill billetter her >>