contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Annie - Film fra fotoshoot og musikalskeprøver

Arkivet

Teaterproduksjon

Annie - Film fra fotoshoot og musikalskeprøver

Andrea

DSCN3126

I helgen holdt SceneKvelder fotoshoot og musikalske prøver for de profesjonelle skuespillerne og barnerollene som skal spille i Annie. Se film fra lørdagen. [billett]http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=annie+folketeateret&camefrom=Client_Scene Kvelder_Nettside_Annie_140513[/billett]

Annie har premiere på Folketeateret 27. september 2013. Trykk på billettknappen og kjøp billetter.