contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

En gledens dag for musikalnorge

Blogg

En gledens dag for musikalnorge

Andrea

Vi i Scenekvelder er utrolig glade og stolte over å kunne tilby publikum på Folketeateret ekstraforestillinger på Billy Elliot The Musical også i 2015! Dette er en merkedag for norsk privatteater fordi det er svært lenge siden en privat produsent har kunnet feire en så stor publikumsinteresse at det har lønnet seg å spille en forestilling over to sesonger.

Billy Elliot er en førstegangsoppføring i Norge og i Europa utenfor West End i London. Nettopp derfor er det ekstra gledelig at publikum har vist at også nyere musikaler kan ha lønnsom drift på Folketeateret. Det gjør bragden Billy Elliot enda større.

På samme måte som Billy Elliot viser nærmiljøet at det er lov å tro på egne ideer og talenter føler vi i Scenekvelder at vi har bevist at publikum i Norge ønsker et fullverdig Broadway og West Endteater i Oslo. Det er utrolig inspirerende og en stor oppmuntring i arbeidet med kommende forestillinger her på Folketeateret. Vår neste storsatsing er De Tre Musketerer av Alexander Mørk Eidem. Dette er en lykkepille av en forestilling! Vi kaller det BARNETEATER FOR VOKSNE, og gleder oss til å presentere den gode historien om muskterene kombinert med alle tenkelige hits fra epoken 80 og 90 tallet.

Billy Elliot er en rørende og viktig historie om å tro på seg selv, stå opp mot mobbing og våge å være seg selv. Velkommen til dette sceniske mesterverket også i 2015 til alle som ennå ikke har sett stykket. Og takk til alle som har sett det og som sørger for at vi i Scenekvelder kan presentere det vi elsker mest av alt: "De beste musikalene fra Broadway og West End."