contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Blogg

Premiere på Billy Elliot på Folketeateret 18. september

Andrea

I går hadde vi en strålende premiere på Billy Elliot. Publikum var i ekstase når du gikk ut av salen. Det samme var anmelderne!


Mona Levin i Aftenposten gir forestillingen karakter 5 og sier "Spiller Billy med stor troverdighet!" 
Les hele anmeldelsen her!

Jon Selås i VG gir også terningkast 5! "«Billy Elliot» er en forundringspakke av en musikal: Ny, spennende og annerledes. Premieren i Folketeateret i Oslo i kveld ble en fest!"
Les hele anmeldelsen her!

Også premiereløvene Andreas Diesen og Rune Alstedt i NRK P1+ gir Billy Elliot en femmer!
"Regissør Linn Olsen og koreograf Tomas Adrian Glans utfyller hverandre godt og skaper stemningsbilder som imponerer. Folketeatrets scene er ikke bare enkel å spille på med sin storhet, men deres visuelle løsninger er til tider mektige og nesten farlige."
Les hele anmeldelsen her!

Se bilder fra rød løper her under!