contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Blogg

Presseslipp av rollelisten til Les Misérables

Andrea

En forenet kulturpresse var mandag 24. oktobersamlet på Folketeateret for å få med seg slippet av rollene i stor-musikalen Les Misérables, som har premiere 8.september 2017 på Folketeateret. Scenekvelder og stjerneregissør Per-Olav Sørensen hadde lovet at slippet skulle være både sterkt og overraskende. Spenningen var med andre ord til å ta og føle på, da klokken nærmet seg 10.15 denne oktobermandagen.

Les Misérables er en av verdens mest kjente musikaler, som gang på gang har slått publikum i bakken, med sin råe fremstilling av 1800-talets Frankrike. Neste høst er altså dette tidløse stykket klart for å møte det norske publikummet på Folketeateret. Rollelisten ble presentert fra scenen i samme sal som musikalen settes opp på. Regissør Per-Olav leste opp navnene på hovedrolleinnhaverne, med påfølgende opptreden fra de enkelte. Pressen fikk dermed en smakebit av hva som kommer til å møte publikum om det lite år. Lyden av skriblende penner og kamerablitz var så vidt hørbart, bak skuespillernes sterke fremføringer på scenen, og vitnet om en fornøyd presse.

Rollelisten er satt sammen av sterke scenekarakterer og er håndplukket etter måneder med auditions, for å skreddersy akkurat det uttrykket regissøren er ute etter. September neste år er det disse du ser på scenen på Folketeatret:

 

André Søfteland spiller Jean Valjean
Hans-Marius Hoff Mittet spiller Javert
Håvard Bakke spiller Javert og biskop.
Karin Park og Haddy Njie spiller Fantine.
Jenny Langlo spiller Cosette.
Marion Ravn spiller Eponine.
Dennis Storhøi spiller Thénardier.
Marianne Hole spiller Madame Thénardier.

Andreas Hoff spiller Enjolras.
Lars Henrik Aarnes spiller Marius

Les et utvalg av sakene her:

Haddy N'jie får hovedrolle i Folketeaterets oppsetning av «Les Misérables».
NRK

Jenny Langlo får hovedrolle i «Les Misérables»: – Det største som har skjedd siden meg Idol!
Sunnmørsposten

DNS-kjempen har fått drømmerollen
Bergens Tidene

Sjekk den rollelista!
TV2

Haddy N'Jie gjør comeback etter fødselen: Klar for «Les Misèrables»
VG

Fikk hovedrolle: - Jeg ble kalt tilbake på audition rett før termin, men måtte melde pass!
Dagbladet

Dommerne i Stjernekamp fikk rett om Håvard Bakke
Side2

Dennis Storhøi spiller Thenardier i Les Miserables
Fredrikstad Blad

Andreas kjempet mot 850 andre – kapret drømmerolle
Varden

Marion Ravn har drømt om å spille Éponine siden hun var sju år gammel. Neste høst går drømmen i oppfyllelse.
Romerikets blad