contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Pippi Langstrømpe

Opplev Pippi Langstrømpe på Christiania Teater

Alle barn og voksne som er glade i Pippi Langstrømpe kan glede seg til en fartsfylt og spennende familieforestilling i Oslo. 15.august er det premiere på vår alles Pippi Langstrømpe på Christiania teater.

Tenk så vakkert det må være inni himmer'n, når den er så fin utenfra! - Pippi

Lille, store, sterke Pippi Langstrømpe med det store hjertet skaper fullt kaos i møte med en verden fylt av mange regler og strenge voksne som styrer barna med hard hånd.

Pippis fantasifulle verden er fargerik, humørfylt og magisk, og denne nyskapningen av en forestilling tar vare på Astrid Lindgrens varme og vidd på en eksepsjonell måte.

Her blir det klovner og sjørøvere, politimenn og sladrekjærringer, stærke menn og strenge lærere... og en meget bestemt rødhåret jente...

Husk: Fantasiens kraft er sterk, og hvis vi ønsker det nok, kan gode ting skje!

Se gruppetilbud og gruppepriser på Pippi Langstrømpe >>