contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Kunstnerisk team

Linn Olsen

Linn Olsen

Regissør

Linn har skuespillerutdanning og bakgrunn som regissør. Hun har siden 2000 jobbet som skuespiller, koreograf og regissør. Linn har over flere år samarbeidet tett med regissør Per Olav Sørensen på produksjoner som blant annet Fuck my life på Det Norske teatret og spillefilmen og teaterforstillingen Ta meg med. Hun har hatt regi på flere teaterproduksjoner på Parkteatret i Moss, med stor suksess. I januar 2014 var Olsen med på å sette opp kammermusikalen The Last Five Years i regi av Scenekvelder. Olsen har en stor lidenskap for musikkteatersjangeren, og har i samarbeid med Atle Halstensen stått for bearbeidelse av manuset til Billy Elliot. Produksjonen Billy Elliot er Linns første som regissør på Folketeateret.


Atle Halstensen.jpg

Atle Halstensen

Musikalsk ansvarlig

Atle har sin kunstneriske utdannelse som organist, komponist og arrangør fra Bergen Musikkkobservatorium og Sweenlinck Music Conservatory i Amterdam. Han er en av Norges mest brukte teaterkomponister og har komponert teatermusikk til de fleste hovedscenene i Norge. Han har hatt det musikalske ansvaret for flere av landets største teatersuksesser de siste årene, deriblant. Les Miserables, Spellemann på taket, Singin’ in the Rain, Jesus Christ Superstar, Jungelboka 2099, Peer Gynt ved Gålåvatnet, Next To Normal, Jul i Blåfjell, Evita og Mor Courage. Høsten 2013 hadde han det musikalske ansvaret for Annie på Folketeateret og  Shockheaded Peter på Oslo Nye. I tillegg hadde han lyddesign og musikalsk ansvar for Spellemann på Taket, som hadde premiere på Oslo Nye 14. mars 2014, og musikalsk ansvar for The Last 5 Years på Edderkoppen Teater. Han har i en årrekke hatt det musikalske ansvaret for Fredspriskonserten, Spellemannsprisen og senest Artistgallaen på TV2. Atle har også komponert ulike bestillingsverk fremført av Solveig Kringlebotn, Ole Edvard Antonsen, Bergen Filharmoniske Orkester, Tromsø Symfoniorkester, Berlin KammerSymphonie, Bergen Nasjonale Opera, samt flere konsertproduksjoner nasjonalt og internasjonalt.

Atle er til daglig eier av og kunstnerisk ansvarlig i Scenekvelder.


Tomas Adrian Glans

Koreograf

Tomas er utdannet ved The London Studio Center og Millenum Dance 2000. Tomas jobber som regissør og koreograf i både Sverige og Norge med musikkteater som hovedfelt. Han har blant annet hatt regi og koreografi på Inger Lise Elsker 70-tallet på Edderkoppen, Chicago på Trøndelag Teater og Bør Børson på Hålogaland Teater. Som koreograf har han blant annet gjort Hairspray på China Teatern og Rock of Ages i Stockholm, Sound of Music på Edderkoppen, Stiklestad spelet og Saturday Night Fever på Oscarsteatern i Stockolm. Han har også arbeidet med ulike TV-produksjoner som TVNorges So you think you can dance og på TV2 sine produksjoner Idol og Gullfisken. Tomas jobber også fast med Oslo Fagottkor.

 


Scenograf - Maria Ducasse

Kostyme - Christina Lovery

Maske - Håkon Sitje

Rekvisitør - Gøril Rostad

Lysdesign - Tommy Bøhn/Lars Lunder

Lyddesign - Ulf Erlend Haave

Kapellmester - Trond Akerø-Kleven

Koreograf stepp - Anneli Moe

Medkoreograf - Jan Ivar Lund