contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Absolutt siste forestilling på Billy Elliot!

Nyheter

Absolutt siste forestilling på Billy Elliot!

Andrea

22. Februar sendes hele scenografien, alt av kostymer og rekvistitter til Billy Elliot-produksjonen i Tallin i Estland. Vi har derfor nå lagt ytterligere to forestillinger til salg i februar. Dette er absolutt siste mulighet til å få med seg Billy Elliot i Norge!

Kun fire forestillinger igjen:

Lørdag 24. januar kl. 19:00
Søndag 25. januar kl. 17:00
Lørdag 21. februar kl. 19:00
Søndag 22. februar kl. 17:00