contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Heidi Ruud Ellingsen og Mads Ousdal som Mary Poppins og Bert

Nyheter

Heidi Ruud Ellingsen og Mads Ousdal som Mary Poppins og Bert

Andrea

Det er med stor glede vi kan presentere Heidi Ruud Ellingsen som Mary Poppins, og Mads Ousdal som Mary Poppins gode følgesvenn Bert.


Heidi Ruud Ellingsen er utdannet ved Baardar i 2006. Hun vant i 2007 rollen som Kathy Selden i musikalen Singin' in the Rain i knallhard konkurranse gjennom TV-serien Drømmerollen på NRK1. Musikal hadde premiere på Oslo nye i januar 2008. Hun har blandt annet spilt i oppsetningen Spellemann på taket på Oslo Nye våren 2007 og på Det Norske Teatret i 2014. Hun er også godt kjent som Solveig i Peer Gynt på Gålå, hvor hun også spilte sammen med Mads Ousdal.

Heidi Ruud Ellingsen gleder seg til å bruke hele spennvidden i rollen som Mary Poppins: Sang , dans, skuespill - og det å fly! Les hele saken som sto på trykk i VG her>>

Mads Ousdal er kjent fra en rekke filmer og teateroppsetninger. I vår er han aktuell i Brand og Claudius i Hamlet på Det Norske Teatret, Han er også aktuell i NRK-serien Kampen for Tilværelsen. Han spiller tittellrollen PeerGynt på Gålå i sommer.

Mads Ousdal forteller om sin glede for å spille Bert i Scenekvelders nyoppsetning av Mary Poppins i Aftenposten. Les hele saken her>>  "Mads Ousdal får sin musikaldebut i Mary Poppins"