contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Slipp: Mary Poppins!

Nyheter

Slipp: Mary Poppins!

Andrea

En de mest populære Disney-filmene gjennom tidene blir høsten store musikal på Folketeateret! Scenekvelder bringer Disney-magi til Oslo når Mary Poppins har premiere 17. september for første gang i Norge på Folketeateret!

7. September 2015 vil en av de mest populære Disney-filmene gjennom alle tider gjennoppstå i Norge på en helt ny måte; som en perfekt musikal! Forestillingen er basert på bøkene av P.L. Travers og den klassiske Walt Disney filmen. De siste tiårene har musikalen Mary Poppins satt publikumsrekorder spilt 2500 forestillinger for et begeistret Broadway-publikum. Musikalen har også blitt nominert til  ni Olivier- og syv TONY Awards, inkludert “beste musikal”!


Earlybird tilbud!

Kjøp før 15. mars og få 20% rabatt!

Kodeord: poppins

Alt muligmannen, Bert, introduserer oss for England i 1910, og den urolige Banks familien. Barna Jane og Michael har sendt mang en barnepike vekk før Mary Poppins dukker opp. Ved hjelp av en kombinasjon av magi og sunn fornuft, lærer hun familien hvordan de skal verdsette hverandre igjen. Mary Poppins tar barna med på mange magiske og minneverdige opplevelser!  Jane og Michael er ikke de eneste hun har en dyp effekt på, selv de voksne kan lære en lekse eller to fra barnepiken som forteller at "Alt kan skje, hvis du bare lar det skje".

Fakta om Mary Poppins:

Musikalen Mary Poppins er basert på barnebøkene og  Disney filmen med samme navn fra år 1964, med ulike elementer fra begge to. Musikk og sangtekster er av Oscar-vinnende Sherman Brothers (med ekstra musikk og sangtekster fra George Stiles og Anthony Drewe). Manuset er skrevet av Julian Fellowes.

Mary Poppins spilt 2500 forestillinger på Broadway, og mottatt nominasjoner for ni Olivier og syv Tony Awards, inkludert beste musikal!