contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

20.000 solgte billetter og flere utsolgte hus!

Nyheter

20.000 solgte billetter og flere utsolgte hus!

Andrea

Obs! Det er nå få billetter igjen til åpningshelgen 17. - 19. september. Vil du sikre deg billetter til høstens vakreste eventyr bør du skynde deg! Alle vil se Mary Poppins, og nå har 20.000 sikret seg billett. Dette er den største teateropplevelsen du får oppleve i Norge i 2015! For første gang blir det Disney-magi på Folketeateret.

Hvis du likte Julie Andrews og Mary Poppins filmen, kommer du til å elske forestillingen! Den har alle de klassiske låtene som "A Spoon full of Sugar", "Chim Chim Chre-ee" og "Supercalifragilisticexpialisocious" for å nevne noen. Med nydelig scenografi, vakre kostymer og spektakulære dansenumre vil Disney-musikalen ta deg med inn i den magiske verdenen i Cherry Lane og opp på hustakene over London!