contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

PREMIERE I DAG!

Nyheter

PREMIERE I DAG!

Andrea

 

Det er en stor glede for Scenekvelder å ønske dere alle hjertelig velkommen til Mary Poppins på Folketeateret - for første gang i Norge! Dette er den største satsingen til Scenekvelder noensinne. På scenen står 10 av noe av det beste man kan tilby av norske skuespillere, 14 av de ypperste danserne og 11 utmerkede musikere. Det er en fantastisk opplevelse å få anledning til å presentere et så stort og kompetent lag av utøvere for dere. Vi har også investert store summer i både scenografi, lys og kostyme for å kunne skape ekte Disneymagi på teaterscenen. Dette er den syvende musikalen Scenekvelder presenterer. Vi har tidligere produsert Jul i Blåfjell, My fair Lady, Annie, The Last 5 Years, Billy Elliot og De tre Musketerer. Vi er veldig stolte over å ha klart å skape så flotte teaterforestillinger til glede for mange hundre tusen publikummere, og vi gleder oss også over å ha blitt en betydelig og fremadstormende aktør i teaterbransjen. Det ligger mange timer med hardt arbeid bak på veien dit. Vi har i løpet av disse årene sysselsatt flere hundre utøvere, og mange er i dag helt avhengige av Scenekvelder som arbeidsplass. Det er et ansvar vi tar på alvor, og som også er en viktig del av drivkraften bak vår innsats.

 

I tillegg til våre profesjonelle utøvere, har vi engasjert 4 strålende barneskuepillere som utgjør en stor del av denne forestillingen. Tusen takk kjære Oscar, Nora, William og Johanna for at nettopp dere fire er med oss. Takk til et meget dyktig og hardtarbeidende team bestående av sceneteknikere, maskører, inspisienter, påkledere, rekvisitører m.fl bak scenen, og til det eminente kunstneriske teamet som har laget denne forestillingen: Linn, Atle, Thea, Anneli, Maria, Nell, Heidi, Trude, Silje, Lars og Ulf. En siste takk går til Folketeateret for et utmerket samarbeid og god støtte, og ikke minst til den flinke, hardtarbeidende lille gjengen i Scenekvelder. Jeg er dypt takknemlig for at dere orker, hver dag.

 

Med ønske om en stor og magisk teateropplevelse!

 

Karianne Jæger,
Produsent Scenekvelder