contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

MARY POPPINS HAR SOLGT OVER 70 000 BILLETTER, OG SETTER OPP EKSTRAFORESTILLINGER I 2016!

Nyheter

MARY POPPINS HAR SOLGT OVER 70 000 BILLETTER, OG SETTER OPP EKSTRAFORESTILLINGER I 2016!

Andrea

Scenekvelder har nok en gang skapt suksess på Folketeateret. Over 70 000 sikret seg billetter til høsten store musikalsuksess i 2015, suksessen fortsetter å spille i 2016. Foreløpig er det lagt ut 10 ekstraforestillinger i februar og mars.


Nye skuespillere i hovedrollene.

I høst har tittelrollen vært utøvd av Heidi Ruud Ellingsen, og hennes gode venn og flørt, feieren Bert har vært spilt av Mads Ousdal. Dessverre kunne ikke Ousdal og Ellingsen være med videre i 2016 grunnet andre prosjekter, men Scenekvelder har kapret to strålende scenekunstutøvere, Charlotte Brænna som Mary Poppins og Håvard Bakke som Bert!
 

Vi er veldig stolte og glade for at akkurat Håvard Bakke og Charlotte Brænna skal være med oss på Mary Poppins i 2016, sier Karianne Jæger, produsent for Mary Poppins. Håvard Bakke er strålende utøver som kommer til å mestre Bert-rollen med glans! Charlotte Brænna er en meget dyktig skuespiller, sanger og danser. Hun har allerede gjort en forestilling som Mary Poppins, og fikk utelukkende fantastiske tilbakemeldinger. Med disse to i spissen kommer Mary Poppins i 2016 til bli magisk, lover produsent Jæger.
 

Rekordsalg!

Vi har lyktes med å skape ekte Disney-magi i Norge på Norges største og flotteste musikalscene, Folketeateret! Flere publikumsanmeldelser og kritikere understreker at vi holder Broadwaynivå på denne oppsetningen.

Tidligere har Scenekvelder satt opp My Fair Lady, Annie, Billy Elliot og De tre Musketerer på Folketeateret. Ingen av disse musikalene har solgt like mye som Mary Poppins.

Med Mary Poppins 70 000 solgte så langt, slår vi våre egne rekorder, konstaterer Jæger. Det er tydelig at det norske publikumet vet at når de kommer til Folketeateret får de ekte Broadway/West End-stemning!

For mer informasjon og intervjumuligheter, kontakt Scenekvelder ved Andrea Volsdal Skirbekk, telefon 917 01 599 eller epost andrea@scenekvelder.no

 

 

Fakta om Mary Poppins:

Musikalen Mary Poppins er basert på novellebøkene og  Disney filmen med samme navn fra år 1964, med ulike elementer fra begge versjonene. Musikk og sangtekster er av Oscar-vinnende Sherman Brothers (med ekstra musikk og sangtekster fra George Stiles og Anthony Drewe). Manuset er skrevet av Julian Fellowes.

Mary Poppins spilt 2500 forestillinger på Broadway, og mottatt nominasjoner for ni Olivier og syv Tony Awards, inkludert beste musikal!

Regissør er Linn Olsen, koreograf er Thea Bay, og musikalsk ansvarlig er Atle Halstensen. Scenekvelder er produsent.

Fakta om Scenekvelder

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte.  Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical og De tre Musketerer.  
Scenekvelder ønsker å bidra til kontinuerlig drift og forestillinger på Folketeateret, til glede for publikum i regionen og hele landet. Selskapet bidrar også til å engasjere svært mange utøvere innenfor scene- og musikalsjangeren.
I tillegg til å produsere egne musikaler bidrar Scenekvelder kunstnerisk til flere institusjonsteatere i landet. Scenekvelder har for eksempel vært med på å sette opp Jesus Christ Superstar, Spellemann på Taket, Evita og Next To Normal på Det Norske Teatret. Sist bidro selskapet også på Den Norske Opera til oppsettingen Tryllefløyten. Scenekvelder er også kunstnerisk ansvarlig for Nordeas julekonsert Desembertoner i Oslo Domkirke. Denne konserten har de siste årene vært overført på TV2.
Selskapet bidrar også redaksjonelt til Artistgallaen på Tv2.