contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

SINGIN' IN THE RAIN!

Nyheter

SINGIN' IN THE RAIN!

Andrea

På med steppeskoene, press smokingen og syng med på den populære sceneadapsjonen av den kjente og kjære musikalfilmen; “Singin’ in the Rain!” Verdens mest sette musikalfilm gjennom alle tider er blitt en megasuksess på teaterscenen verden over!


Nok en Broadwaysatsning på Folketeateret i Oslo! Scenekvelder har med seg Stian Blipp og Atle Pettersen i hovedrollene når de nå tar sikte på å lage sin beste og mest påkostede musikaloppsetting så langt!

Høstens musikal er basert på den kjente musikalfilmen fra 1952 med blant annet Gene Kelly i en av hovedrollene. Den opprinnelige West End produksjonen, regissert av Tommy Steele og koreografert av Peter Gennaro, hadde premiere  30. juni 1983, og 2. juli 1985 på Broadway.

Singin 'in the Rain forteller historien om Don Lockwood, stumfilmstjernen som har alt en mann kan drømme om - berømmelse, popularitet og en romanse med sin co-stjerne Lina Lamont. Sammen med sitt komiske sidekick og bestevenn, Cosmo, regjerer de i filmbransjen og i kjendisspaltene.

Men pågående rykter i filmbransjen om muligheten for at lyd skal synkroniseres med bilde, noe som helt sikkert vil revolusjonere filmindustrien, gjør at stumfilmstjernene er nervøse. Når det i tillegg etterhvert blir avdekket at Lina Lamont har en stemme som klinger omtrent som negler som ripes mot en tavle, går Don Lockwood og Cosmo på jakt etter alternative skuespillere som kan låne henne sin stemme.  Valget faller på den vakre og utilgjengelige Kathy Selden, en talentfull skuespillerinne som livnærer seg som showgirl i påvente av å få jobb på teaterscenen. Don Lockwood forsøker å overbevise henne til å dubbe hans co-star stumfilmstjerne, men dessverre for han og Cosmo er både Lina og Kathy svært sta og egen, noe som fører til at de to gode vennene blir tvunget til å skru på sin ypperste Hollywoodsjarm for å forsøke å redde situasjonen. Til tross for at Kathy vegrer seg, blir hennes valg om å hjelpe til sist et vendepunkt i hennes og resten av filmmiljøets virkelighet.