contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Mandag 24. oktober offentliggjøres hovedrollene i Les Misérables!

Nyheter

Mandag 24. oktober offentliggjøres hovedrollene i Les Misérables!

Andrea

Stjerneregissør Per-Olav Sørensen, nå aktuell som regissør av NOBEL på NRK, gjør teater-comeback og iscenesetter verdens største musikal Les Misérables. Gjør dere klare til den største musikalsatsingen i Norge noen sinne! Etter musikalsuksessene Annie, Billy Elliot, De tre Musketerer, Mary Poppins og Singin’ in the Rain på Folketeateret satser Scenekvelder større enn noen gang.

Mandag 24. oktober vil Sørensen presentere hovedrollene i storsatsningen. Etter et halvt år med omfattende auditionrunder, er valget endelig tatt. Skuespillere, musikalartister, popstjerner, kjente og kjære komikere, har alle kjempet om en plass i ”musikalen over alle musikaler”! Vi kan garantere en sterk, spennende og overraskende cast med svært kjente navn, i en vakker blanding av skuespillere, sterke sangere og popartister på en ny arena.