contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Singin' in the Rain fortsetter i 2017!

Nyheter

Singin' in the Rain fortsetter i 2017!

Andrea

Publikum vil ha mer! Singin' in the Rain er en så stor suksess at vi fortsetter i 2017! Over 65 000 har sikret seg billett til høstens store musikalsuksess i 2016, suksessen fortsetter å spille i 2017! Foreløpig er det lagt ut 8 ekstraforestillinger i januar. 

Singin’ in the Rain er årets beste julegave, en julegave man uten tvil vil sette stor pris på!

Disse skal spille hovedrollene i 2017:

Lars Jacobsen, Øyvind Boye Løvold, Ida Holten Worsøe, Gustav Kvale, Håkon Sigernes, Alexander Langset, Sivert Hauge, Carl Martin Prebensen, Geir Gundersen, Nina Dehle, Fransiska Sveinall, Kaja Slotnæs, Vilde Viktoria Madsen, Ellen Dybvik, Mariama Slotnæs.

Siste mulighet til å se Stian Blipp er 18. desember 2016.