contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Les Misérables til Folketeateret høsten 2017!

Nyheter

Les Misérables til Folketeateret høsten 2017!

Andrea

For første gang, her på hele Norges musikalteater, settes klassikeren og musikalenes dronning Les Misérables opp høsten 2017! 

Les Misérables har premiere 8. september 2016

Les Misérables har premiere 8. september 2016

For første gang på Norges fremste musikalteater, Folketeateret, settes klassikeren og musikalenes dronning "Les Miserables" opp høsten 2017. Dette er verdens lengst spillende musikal på West End og Broadway med et samlet publikum på over 70 millioner. Og ikke minst: det er en forestilling som både kler og krever et så stort scenebilde som bare vi på Folketeateret kan tilby. Slik sett har "Les Miserables" endelig kommet hjem.

- Vi i Scenekvelder er utrolig stolte og glade over å kunne presentere en versjon av denne fantastiske musikalen som ingen har sett maken til her til lands. Vi har fått med oss stjerneregissøren Per-Olav Sørensen på laget, og det i seg selv garanterer for en kvalitetsopplevelse på vår store og flotte teaterscene! sier produsent Karianne Jæger stolt.

Produsent Karianne Jæger er stolt over å kunne presentere Les Misérable på Folketeateret høsten 2017.

Per-Olav Sørensen står bak noen av de mest kjente og beste tv- og sceneoppsettingene i de siste årene som f.eks. Kampen om tungtvannet, Halvbroren, Thangost, Fuck My Life og nå Nobel på NRK til høsten.

- I disse dager pågår en svært omfattende og grundig audition blant noen av landets beste sangere og skuespillere for å sette hovedrollene og ensemblet i vår versjon. Vi er kommet langt allerede og til høsten vil vi kunngjøre hvilke utøvere som får gleden og æren av å fylle disse klassiske rollene, Jean Valjean, Fantine, Cosette, Eponine, Marius, Enjolras, Javert, Biskopen, Here og Fru Thernadier, m.fl. sier regissør Per-Olav Sørensen

 

Per-Olav Sørensen har regi på Les Misérables på Folketeateret hørFOTO: Sturla Bakken

Den gripende og spennende historien i "Les Miserables" finner sted i Frankrike på begynnelsen av 1800 tallet. Et stort persongalleri, sammenvevde menneskeskjebner, og en historie preget av opprør og revolusjon, gjør denne forestillingen til en storslagen opplevelse.

Vårt kreative team tar mål av seg til å lage en ekte og ærlig versjon av denne kjente fortellingen og ikke minst all den vakre musikken. Med kjente sanger som On My Own, I Dreamed A Dream, Bring Him Home, Do You Hear The People Sing, Master Of The House, m.fl, blir ofte forestillingen fremført i en stil som blir fremmed for den samtiden historien utspiller seg i. Frankrike på tidlig 1800 tallet var langt fra et ideelt samfunn og menneskeskjebnene som skildres i "Les Miserables" lever et hardt og utsatt liv. I Per Olav Sørensen sin regi vil dette bli understreket enda tydeligere enn i versjonene fra West End og Broadway. 

Peter Hlousek (scenograf på Mary Poppins på Folketeateret) presenterer storslagne bilder og scener i møte med det lille mennesket som kjemper hver sin kamp for å overleve på best måte.

I orkestergraven sietter det et stort live orkester, det største vi har hatt på Folketeateret noensinne, for å akkompagnere et stjernelag av solister og utøvere på scenen. Atle Halstensen har som vanlig det overordnede musikalske ansvaret

For billetter klikk her >>