contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Auditions - Les Misérables og The Phantom of the Opera

Nyheter

Auditions - Les Misérables og The Phantom of the Opera

Andrea

Scenekvelder søker dyktige utøvere til både Les Misérables og The Phantom of The Opera!

Les Misérables

Scenekvelder søker barn til høstens store musikalproduksjon Les Misérables, som skal produseres på Folketeateret. Vi leter etter barn til rollene Cosette og Gaveroche. Vi leter også etter barn til statistroller.

Scenekvelder søker også voksne amatører (over 18 år) til å være med som statister i produksjonen Les Misérables på Folketeateret i Oslo. 

The Phantom of the Opera

Scenekvelder søker hovedrollene til den musikalske storsatsningen høsten 2018: The Phantom of the Opera. Vi leter etter skuespillere til fem av hovedrollene: Phantom, Christine, Raoul, Carlotta og Ubaldo Piangi. Det vil være auditions for de resterende rollene og ensemble høsten 2017. Nærmere info om dette kommer senere.