contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Nyheter

50 000 SOLGTE BILLETTER

Andrea

Billettsalget har gått over alle forventinger!

September er snart utsolgt, og det er kun få plasser igjen i hele oktober!  Vi gleder oss over enorm interesse for Les Misérables!  "Vi er takknemlige og stolte over at publikum har åpnet opp øynene for vår egen West End og Broadway-scene her i Norge! Vi gleder oss til å presentere en versjon av denne fantastiske musikalen som ingen har sett maken til her til lands!" forteller Les Misérables´ produsent Karianne Jæger stolt. Skynd deg for å kapre de beste plassene på den gripende forestillingen Les Misérables!

September er snart utsolgt, og det er kun få plasser igjen i hele oktober!  Vi gleder oss over enorm interesse for Les Misérables! 

"Vi er takknemlige og stolte over at publikum har åpnet opp øynene for vår egen West End og Broadway-scene her i Norge! Vi gleder oss til å presentere en versjon av denne fantastiske musikalen som ingen har sett maken til her til lands!" forteller Les Misérables´ produsent Karianne Jæger stolt.

Skynd deg for å kapre de beste plassene på den gripende forestillingen Les Misérables!