contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Nyheter

NYE FORESTILLINGER I SALG NÅ!

Andrea

Allerede 50 000 har sikret seg billetter til høstens største teaterforestilling! Vi er overveldet over responsen på Les Misérables, og nå har vi lagt ut syv nye forestillinger til salgs på Folketeateret.no i november og desember, men det gjelder å være rask for å kapre de beste setene!