contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Adventstilbud på De tre Musketerer!

Nyheter

Adventstilbud på De tre Musketerer!

Andrea

Den 11. februar har De tre Musketerer premiere på Folketeateret! Vi har fått med oss den suksessrike regissøren Alexander Mørk-Eidem.  Mørk-Eidem gjorde stor suksess med forestillingen da den ble satt opp i Stockholm med over 36.000 solgte billetter på 4 timer(!). Totalt er forestillingen i Sverige sett av over 130.000 mennesker. 


Forestillingen er basert på Alexandre Dumas kjente historie. Men her er musketerene og D'Artagnan ekte rockere med puddelfrisyrer, og det har blitt en musikal full av hitlåter fra 80- og 90-tallet.

Les mer om forestillingen her


En genial julegave!

Kjøp billetter før jul, og få 20% rabatt på billettene!

Rabatten kan innløses på www.billettservice.no eller på telefon 815 33 133
Rabattkode: ADVENTSTILBUD

Attraktiv hotellpakke!

Bo på Scandic Holberg eller Scandic Edderkoppen og få 20% på din showpakke. Bestill på 06154