contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Facebook_header_Phantom.jpeg

The Phantom of the Opera

Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte “The Phantom of the Opera” sin dramatiske historie og storhet!

THE PHANTOM OF THE OPERA

Endelig kan vi fortelle dere at høsten 2018 skal Scenekvelder produserer The Phantom of the Opera på Folketeateret i Oslo.

Premiere 7. september 2018


Produksjonsselskapet Scenekvelder har æren og gleden av å presentere en av verdens mest kjente og lengstgående musikaler: “ The Phantom of the Opera”. Scenekvelder, som tidligere har produsert musikaler som Les Miserables, Singin’ in the Rain, Annie, The Last 5 Years, Billy Elliot, De tre Musketerer, og Mary Poppins har nå endelig fått tildelt denne kjente og kjære musikal-tittelen av Sir Andrew Lloyd Webber, for første gang på en norsk scene!

“Det er en fantastisk anerkjennelse av alt det harde arbeidet vi har lagt i hver av oppsetningene våre på Folketeateret”, sier produsent i Scenekvelder, Karianne Jæger. Takket være tilbakemeldinger fra tidligere forestillinger på Folketeateret i regi av Scenekvelder har miljøene rundt de største rettighetshaverne i verden fått opp øynene for det norske utøvermiljøet og markedet. 

“Det er som å vinne gull i OL og VM samtidig”
— Karianne Jæger, produsent i Scenekvelder

“Det er som å vinne gull i OL og VM samtidig”, sier produsent Karianne Jæger i Scenekvelder! Dette er den beste anerkjennelsen og bekreftelsen vi kunne fått i vår bransje, sier hun.

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé.

Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!