contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Pressebilde_300x170mm.jpg

Presse

Presseinfo

Fakta om Scenekvelder:

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Billy Elliot The Musical, Annie og Jul i Blåfjell.

Scenekvelder ønsker å bidra til kontinuerlig drift og forestillinger på Folketeateret, til glede for publikum i regionen og hele landet. Selskapet bidrar også til å engasjere svært mange utøvere innenfor scene- og musikalsjangeren.

I tillegg til å produsere egne musikaler bidrar det kunstneriske teamet bak Scenekvelder til de fleste institusjonsteatre i landet og Den Norske Opera. Vi har for eksempel vært med på å sette opp Jesus Christ Superstar, Spellemann på Taket, Evita og Next To Normal på Det Norske Teatret. Scenekvelder er også kunstnerisk ansvarlig for Nordeas julekonsert Desembertoner i Oslo Domkirke. Denne konserten har de siste årene vært overført på norsk Tv2. Selskapet bidrar også redaksjonelt til Artistgallaen på Tv2.

Pressekontakt:

Markedsansvarlig Malin Øieren Holter. Tlf. 458 87 550 eller malin@scenekvelder.no

Pressemeldinger

Pressemelding fra Scenekvelder mandag 8. april 2013: Pressemelding fra Scenekvelder mandag 8.april - Klart for Annie-audition

Pressemelding fra Scenekvelder mandag 4. august 2014: Prøvestart på høstens største musikalopplevelse - Billy Elliot

Pressebilder

For høyoppløslige pressebilder, trykk her.

Pressebilde_300x1702mm.jpg