contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Skuespillere

 

Atle pettersen
Don Lockwood

 

Atle er en av Norges mest allsidige entertainere med bred sceneerfaring innen musikk og dans. Det er i rollen som artist og musiker de fleste av oss er vant til å se Atle briljere, både som soloartist og med eget rockeband. Han har også imponert mange tv-seere med sine prestasjoner i blant annet Stjernekamp på NRK og Skal vi danse på TV2. Frem til nylig var Atle med i den suksessfulle Beatles-forestillingen «It Was 50 Years Ago Today», en konsertserie som hyllet Beatleskatalogen kronologisk. I 2015 turnerte han også med Det Norske Blåseensemblet (DNBE) og showet «Like Frankie», hvor storband og crooner-tradisjonen sto i fokus. Atle har også frontet juleshowet «Swinging Christmas» på Chat Noir i Oslo.

 

Atle har parallelt med musikken blitt en ettertraktet programleder. Første gang vi så han i denne rollen var sammen med Haddy Njie i tradisjonsrike NRK Julemorgen, senere i to-spann med Live Nelvik på VG Lista Rådhusplassen. I tillegg ledet han NRK Sommeråpent sammen med Nadia Hassanoui i 2015, og han var også en viktig del av det tradisjonelle juleprogrammet Kvelden før Kvelden samme år. Våren 2016 hadde Atle sin første sesong som programleder for NRK-programmet Beat for Beat, Norges største underholdningsprogram med nær en million seere hver eneste lørdag.

STian blipp
Cosmo Brown

Den talentfulle og allsidige Stian Blipp har stått på scenen siden han var 12 år. I teateret, i musikaler, gjennom beatboxing, dansing og standup, kjenner vi han som en ekte underholder. Stian vant “Årets Radiotalent” for sin jobb i morgenshowet på P5, for så å skape programkonseptet “Verdens Rikeste Land” som gikk på P3. I 2012 ledet han Norske Talenter. Da IDOL for første gang ble ledet av kun èn programleder var det Stian som loset oss gjennom med sine fantastiske evner til å knytte seg nær seerne. Hans sjarmerende, unike og morsomme tilstedeværelse gav han den jeve prisen “Publikumsfavoritten” på Gullruten i 2013. I 2014 ledet Stian igjen en ny sesong med seerfavoritten IDOL. I 2015 lanserte TV 2 sitt nye underholdningsprogram “Mitt Dansecrew”, et konsept utviklet av Stian og ANTI TV for TV 2. I 2015 regi-debuterte Stian Blipp med Madcon sin super hit “Don´t Worry”. Stian har også bidratt til den norske oversettelsen av Singin’ in the Rain.

Charlotte Brænna
Kathy Selden

Charlotte er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Hun har medvirket i produksjoner som Jungelboka på Det Norske Teatret og Putti Plutti Pott i Oslo Spektrum. Hun var med i opprettelsen av Barnekoret ved Den Norske Opera & Ballett hvor hun har deltatt i oppsetninger som La Boheme, Spar Dame, og Hans & Grete. Charlotte spilte i High School Musical på Akershus teater og var med i ungdomsserien Fryktfaktor 11 på NRK. I 2012 spilte hun Clara i My Fair Lady på Folketeateret samt understudy til rollen Eliza Doolitle. Våren 2013 spilte hun en av hovedrollene, Lucille, i musikalen Parade og medvirket i Peer Gynt på Gålå i rollen som Ingrid. Høsten 2013 var Charlotte å se på Folketeateret i musikalen Annie i rollen som Mrs.Greer, Lily og Grace. Våren 2014 medvirket hun i Jeppe på Bjerget på Drammen teater og spilte sommeren 2014 i forestillingen Herli Land. Charlotte spilte moren til Billy i Billy Elliot på Folketeateret høsten 2015, og medvirket våren 2015 i Chicago på Oslo Nye teater i rollen som Liz og Roxie Hart. Hun spilte også rollen som Live i NRK-serien Dumpa, og sommeren 2015 spilte hun rollen som Klatremus i Hakkebakkeskogen i Kristiansand Dyrepark. Våren 2016 medvirket hun som nonne og danser i The Sound of Music på Kilden/Agder teater. Høsten 2015 spilte Charlotte i Mary Poppins og våren 2016 tok hun over hovedrollen som selveste Mary Poppins.

 

Siren Jørgensen
Lina lamont

Siren er utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole. Jørgensen jobbet tre år ved Teatret Vårt i Molde, før hun ble ansatt på Den Nationale Scene i 2005 og medvirket i stykker som Alice i Eventyrland, Og aldri skal vi skiljast, Blodig Alvor, Peder Påske, Jan Herwitz, Company, Gjengangere, Måken, Evig Ung, Et dukkehjem, Mor Courage og Snødronningen. I 2009 vant Siren Bergen Teaterforenings og BAs publikumspris Årets Scenenavn i 2009. I tillegg til å ha jobbet ved flere av landets største scener, har Jørgensen hatt hovedrollen i den norske filmen Hevn som kom ut i fjor høst. Siren Jørgensen var sist å se på Folketeateret, da i rollen som Mrs.Banks i Mary Poppins.