contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Storgata 21
Oslo, Oslo, 0184
Norway

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer og Mary Poppins. 

Statistaudition

Statistaudition les misérables

Scenekvelder søker voksne amatører (over 18 år) til å være med som statister i produksjonen Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Musikalen blir regissert av Per-Olav Sørensen, og har premiere 8.september 2017.

Vi leter etter alle type mennesker, da statistene i musikalen skal fremstille gatene i Paris på 1800-tallet.

Å være med som statist på denne produksjonen, vil gi deg unik kompetanse, erfaring og innblikk i norsk musikalproduksjon på høyeste nivå. Du vil få arbeide med et profesjonelt kunstnerisk team, og profesjonelle skuespillere.

Audition

Mandag 27.mars etter 15:00. Nøyaktig tidspunkt kommer.

Forberedelse: Ved påmelding vil dere bli tilsendt en sang dere skal forberede. Dette for å se på det sceniske uttrykket.

Statistene vil under forestillingene være i mye fysisk aktivitet, og kan bli bedt om å flytte eller bære tunge gjenstander. Det er derfor nødvendig å ha på bevegelig og lett tøy på audition, da fysiske ferdigheter kan bli testet.

 

Prøveperiode

Ved å melde deg på audition samtykker du på at du er tilgjengelig i prøve- og spilleperioden.

Prøveperiode: 16.august til 7.september 2017

Det vil hovedsakelig være prøver ettermiddag/kveld, så statistjobben kan kombineres med annen jobb. Vi har prøver hver helg, så det må påregnes helgejobbing. I premiereuken vil det bli prøver på dagtid der alle statistene må stille.

 

Spilleperiode

Premiere: 8.september 2017

De aktuelle spilledagene er onsdag-søndag, men det vil variere fra uke til uke hvor mange forestillinger som er lagt ut, og hvilke spilledager som vil benyttes.

Oppmøtetid vil være ca 1 time før forestilling, og statistene er med fra første scene, helt til finalenummeret i forestillingen. Det er antatt at forestillingen vil vare i tre timer inkludert pause.  Forestillingen skal spilles frem til desember 2017, med mulig forlengelse i 2018.

Det skal settes flere lag med statister. Lagene vil rullere på å jobbe på forestillingene, så statistene vil jobbe på 1-3 forestillinger i uka.

Vi får veldig mange henvendelser, og har dessverre ikke kapasitet til å svare på alle. All informasjon du trenger å vite skal du finne på denne siden, og i påmeldingsskjemaet. Takk for forståelsen.