Astrid Giske overtar rollen som Christine Daaé

Scenekvelder er stolte av å presentere det norske musikaltalentet Astrid Giske i rollen som Christine Daaé i den norske non-replica versjonen av en av verdens mest kjente musikaler:

Andrew Lloyd Webbers The Phantom of the Opera på Folketeateret.

Scenekvelder/Fredrik Arff

Astrid Giske fra Asker er utdannet fra Musikkteaterhøyskolen, og har studert under førsteamanuensis i sang, David Fielder. Hun har fremført klassiske verk som Verdis Requiem og Mozarts Requiem, der hun på sistnevnte var en av solistene. Hun har komponert en egen sang til TV-aksjonen 2014, som ble fremført i Gjøvik kirke. Hun har også jobbet som korist i TV 2 på sangkonkurransen The Stream. Astrid har danset klassisk ballett hos Kristine Glennes Ballettskole siden barndommen og har deltatt på årlige danseforestillinger, deriblant fire oppsetninger av Nøtteknekkeren. The Phantom of the Opera er Astrids musikaldebut.

Rollen til Astrid Giske i operakoret og ensemble overtas av Katarina Lund.

Scenekvelder