Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte.  Selskapet står bak de største oppsetningene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer, Mary Poppins, Singin' in the Rain, Les Misérables og The Phantom of the Opera. 

I 2020 setter Scenekvelder opp den folkekjære nasjonalskatten Reisen til Julestjernen.

Scenekvelder ønsker å bidra til kontinuerlig drift og forestillinger på Folketeateret, til glede for publikum i regionen og hele landet. Ambisjonen til selskapet er å skape et tilbud til publikum i Norge som holder West End/Broadway-kvalitet. Scenekvelder bidrar også til å engasjere svært mange utøvere innenfor scene- og musikalsjangeren.

I tillegg til å produsere egne musikaler bidrar Scenekvelder kunstnerisk til flere institusjonsteatere i landet. Scenekvelder har for eksempel vært med på å sette opp Jesus Christ Superstar, Spellemann på Taket, Evita og Next To Normal på Det Norske Teatret. Sist bidro selskapet på Den Norske Opera til oppsettingen Tryllefløyten. Scenekvelder er kunstnerisk ansvarlig for Nordeas julekonsert Desembertoner i Oslo Domkirke. Denne konserten har de siste årene vært overført på TV2. Selskapet har også bidratt redaksjonelt til Artistgallaen på TV2. 
Atle Halstensen Kunstnerisk ansvarlig  atle(@)scenekvelder.no   +47 900 67 200

Atle Halstensen
Kunstnerisk ansvarlig
atle(@)scenekvelder.no
+47 900 67 200

 
 
Astrid Egeland Inspisient og produksjonsmedarbeider astrid(@)scenekvelder.no +47 470 95 646

Astrid Egeland
Inspisient og produksjonsmedarbeider
astrid(@)scenekvelder.no
+47 470 95 646

Lars Jacobsen Regi, casting og kunstnerisk administrasjon lars(@)scenekvelder.no +47 950 72 365

Lars Jacobsen
Regi, casting og kunstnerisk administrasjon
lars(@)scenekvelder.no
+47 950 72 365

 

Andrea Volsdal Skirbekk
Produksjonsleder (i permisjon)

Mathilde Rabben
Produksjonsmedarbeider
mathilde(@)scenekvelder.no
+47 918 80 859