PRESSE

Fakta om Scenekvelder:

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene på Folketeateret i Oslo, som blant annet My Fair Lady, Billy Elliot The Musical, Annie, Mary Poppins, Singing in the Rain, Les Misérables, The Phantom of the Opera og The Sound of Music.

Scenekvelder ønsker å bidra til kontinuerlig drift og forestillinger på Folketeateret, til glede for publikum i regionen og hele landet. Selskapet bidrar også til å engasjere svært mange utøvere innenfor scene- og musikalsjangeren.

I tillegg til å produsere egne musikaler bidrar det kunstneriske teamet bak Scenekvelder til de fleste institusjonsteatre i landet og Den Norske Opera. Vi har blant annet vært med på å sette opp Jesus Christ Superstar, Spellemann på Taket, Evita og Next To Normal på Det Norske Teatret. Scenekvelder har også vært kunstnerisk ansvarlig for Nordeas julekonsert Desembertoner i Oslo Domkirke. Denne konserten har de siste årene vært overført på norsk Tv2. Selskapet har bidratt redaksjonelt til Artistgallaen på Tv2.

PRESSEKONTAKT:

Produksjonmedarbeider Mathilde Rabben.

Tlf. 918 80 859 / mathilde@scenekvelder.no