PRESSE

Fakta om Scenekvelder:

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler. Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsettingene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som blant annet My Fair Lady, Billy Elliot The Musical, Annie, Mary Poppins, Singing in the Rain, Les Misérables, The Phantom of the Opera og Jul i Blåfjell.

Scenekvelder ønsker å bidra til kontinuerlig drift og forestillinger på Folketeateret, til glede for publikum i regionen og hele landet. Selskapet bidrar også til å engasjere svært mange utøvere innenfor scene- og musikalsjangeren.

I tillegg til å produsere egne musikaler bidrar det kunstneriske teamet bak Scenekvelder til de fleste institusjonsteatre i landet og Den Norske Opera. Vi har blant annet vært med på å sette opp Jesus Christ Superstar, Spellemann på Taket, Evita og Next To Normal på Det Norske Teatret. Scenekvelder er også kunstnerisk ansvarlig for Nordeas julekonsert Desembertoner i Oslo Domkirke. Denne konserten har de siste årene vært overført på norsk Tv2. Selskapet bidrar også redaksjonelt til Artistgallaen på Tv2.

PRESSEKONTAKT:

Markedsansvarlig Malin Øieren Holter.

Tlf. 458 87 550 / malin@scenekvelder.no

PRESSEBILDER

For høyoppløslige pressebilder, trykk her eller kontakt pressekontakten.