Premieredato.png

Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte “The Phantom of the Opera” sin dramatiske historie og storhet!


Produksjonsselskapet Scenekvelder har æren og gleden av å presentere en av verdens mest kjente og lengstgående musikaler: “ The Phantom of the Opera”. Scenekvelder, som tidligere har produsert musikaler som Les Miserables, Singin’ in the Rain, Annie, The Last 5 Years, Billy Elliot, De tre Musketerer, og Mary Poppins har nå endelig fått tildelt denne kjente og kjære musikal-tittelen av Sir Andrew Lloyd Webber, for første gang på en norsk scene!

“Det er en fantastisk anerkjennelse av alt det harde arbeidet vi har lagt i hver av oppsetningene våre på Folketeateret”, sier produsent i Scenekvelder, Karianne Jæger. Takket være tilbakemeldinger fra tidligere forestillinger på Folketeateret i regi av Scenekvelder har miljøene rundt de største rettighetshaverne i verden fått opp øynene for det norske utøvermiljøet og markedet. 


“Det er som å vinne gull i OL og VM samtidig”, sier produsent Karianne Jæger i Scenekvelder! Dette er den beste anerkjennelsen og bekreftelsen vi kunne fått i vår bransje, sier hun.

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé.

Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!


ROLLER

THE PHANTOM ESPEN GRJOTHEIM

THE PHANTOM
ESPEN GRJOTHEIM

CHRISTINE DAAÈ MIRA ORMALA

CHRISTINE DAAÈ
MIRA ORMALA

RAOUL DE CHAGNY CARL LINDQUIST

RAOUL DE CHAGNY
CARL LINDQUIST

CARLOTTA GIUDICELLI SOLVEIG KRINGLEBOTN

CARLOTTA GIUDICELLI
SOLVEIG KRINGLEBOTN