Premieredato.png

Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte “The Phantom of the Opera” sin dramatiske historie og storhet!


Produksjonsselskapet Scenekvelder har æren og gleden av å presentere en av verdens mest kjente og lengstgående musikaler: “ The Phantom of the Opera”. Scenekvelder, som tidligere har produsert musikaler som Les Miserables, Singin’ in the Rain, Annie, The Last 5 Years, Billy Elliot, De tre Musketerer, og Mary Poppins har nå endelig fått tildelt denne kjente og kjære musikal-tittelen av Sir Andrew Lloyd Webber, for første gang på en norsk scene!

“Det er en fantastisk anerkjennelse av alt det harde arbeidet vi har lagt i hver av oppsetningene våre på Folketeateret”, sier produsent i Scenekvelder, Karianne Jæger. Takket være tilbakemeldinger fra tidligere forestillinger på Folketeateret i regi av Scenekvelder har miljøene rundt de største rettighetshaverne i verden fått opp øynene for det norske utøvermiljøet og markedet. 


“Det er som å vinne gull i OL og VM samtidig”, sier produsent Karianne Jæger i Scenekvelder! Dette er den beste anerkjennelsen og bekreftelsen vi kunne fått i vår bransje, sier hun.

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé.

Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!


ROLLER


Espen Grjotheim.jpg
Ormala(1) Photocredit Michael Shelford.jpg
Carl Lindquist - Photo by Melissa Sandoval.jpg
Solveig Kringlebotn.jpg