Barneaudition The Sound of Music

Scenekvelder søker barn til den storslåtte musikalproduksjonen The Sound of Music, som skal produseres på Folketeateret.
Forestillingen har premiere 6. september 2019 og vi leter etter barn til å spille de seks yngste von Trapp-barna.

 
SM kommer 2019.jpg

Audition

23. september
West End

Callbacks

24. september
Folketeateret
 

Påmelding og innkalling

Du finner tekst og musikkfil av sangene barna skal synge, Do Re Mi og Gjeter, HER.

Film at barnet ditt synger sangene oppå instrumentalversjonen (mobilkamera kan brukes). Legg ut videoen på youtube eller lignende, og kopier inn linken i påmeldingsskjema.
Alle videoene vil bli sett gjennom, og aktuelle kandidater vil bli invitert til audition.

Barnet skal synge både Do Re Mi og Gjeter. Sangene skal synges på to forskjellige måter: i Do Re Mi skal det fokuseres på formidling, og barna synge som om de forteller en spennende historie, i Gjeter skal barnet kun fokusere på sang. Når videoen spilles inn, skal både Do Re Mi og Gjeter være i samme video, så det kun leveres inn en videolink i påmeldingen.

Hvis du lurer på hvordan du laster opp en video, eller vil at videoen kun skal være synlig for oss, kan du lese instruksjoner HER.

Påmelding stenger søndag 19. august kl. 23:59. Vi kan dessverre ikke ta i mot påmeldinger etter dette.

 

Alder og ferdigheter

Barna må ha mye erfaring fra teaterproduksjoner, og ha gode ferdigheter innen sang, skuespill og dans. Vi søker gutter født mellom 2003 - 2010, og jenter født mellom 2003 -2012. Rollene som skal fylles er:

Fredrich von Trapp (14 år)

Louisa von Trapp (13 år)

Kurt von Trapp (10 år)

Birgitta von Trapp (9 år)

Marta von Trapp (7 år)

Gretl von Trapp (6 år)

 

*Rollens alder og barnets alder trenger ikke korrespondere.


The Sound of Music-skolen

Scenekvelder samarbeider med danse- og musikalskolen West End Studios for å lage The Sound of Music-skolen. Dette er en skole for barna som blir utvalgt til å være med i The Sound of Music, og vil vare fra oktober 2018-mai 2019. Skolen vil være på West End Studios sine lokaler på Bjølsen, eller på Folketeateret. Det er gratis å gå på skolen, og er obligatorisk for de som får roller i musikalen. På skolen vil barna begynne arbeidet med sang, koreografi og replikker i regi av West End sine lærere. Regissør Lars Jacobsen, koreograf Thea Bay og musikalsk leder Atle Halstensen vil også være med på flere av prøvene på The Sound of Music-skolen.

Fra oktober-desember 2018 vil det være to prøver i måneden, på 2,5 timer hver. Til sammen vil det være seks prøver før jul. Fra januar-midten av mai 2019 blir det en prøve i uka på to timer hver. Det vil være rundt 20 prøver i denne perioden. Barna får en pause før prøvestart 10.juni.

 

Info om prøvetid og forestillinger på Folketeateret:

Prøveperiode: 10. juni-28. juni, og 29. juli-5. september (sommerferie fra 29. juni-28. juli)

Premiere: 6. september 2019

I prøveperioden kan det bli nødvendig for barna å ta fri fra skolen for å være med på prøver. Scenekvelder følger retningslinjene til Arbeidstilsynet om bruk av barn i sceneproduksjoner.

Det skal settes tre lag med barn. Lagene vil rullere på å jobbe på forestillingene, så barna vil jobbe på 1-3 forestillinger i uka.

Forestillingen skal spilles frem til desember 2019, med mulig forlengelse i 2020.

Ved å melde barnet på audition samtykker du at barnet er tilgjengelig for The Sound of music-skolen, prøve- og spilleperioden, og at barnet bor i Oslo eller omegn.


 

Spørsmål sendes til: audition@scenekvelder.no
Eposter vil bli besvart først etter 1. august.
Vi får mange henvendelser om audition og vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på alle henvendelser.
All informasjon du trenger å vite vil bli lagt ut på denne siden.