Logo SoM crop.jpg

PREMIERE 6/9 2019

The Sound of Music vil endelig vise sin sanne magi i en storslått produksjon det norske publikummet aldri har sett maken til!

Sceneproduksjonsselskapet Scenekvelder har æren og gleden av å presentere en av verdens mest kjente og kjære musikaler: “ The Sound of Music”. Scenekvelder, som tidligere har produsert store musikaler som "The Phantom of the Opera", "Les Misérables", "Singin’ in the Rain", "Annie", "The Last 5 Years", "Billy Elliot", "De tre Musketerer", og "Mary Poppins" er nå klare for å sette opp denne perlen av en musikal på Norges eneste dedikerte musikalscene, Folketeateret i Oslo.


“Vi er så glade for å sette opp denne musikalen. Det er uten tvil en av de største klassikerne fra Broadway, og derfor er det en selvfølge at Scenekvelder gir denne flotte musikalen muligheten til å skinne på Norges eneste musikalscene, Folketeateret.”  Sier eier og produsent i Scenekvelder Karianne Jæger.


Liten 5MB.jpg

The Sound of Music er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn.


“Vi ønsker å gjøre denne musikalen større enn den har blitt gjort tidligere. I hovedrollene har vi to av landets beste utøvere, Lena Kristin Ellingsen som Maria og Håvard Bakke som von Trapp. Vi har også med oss Lars Jacobsen på regi.” sier Jæger.


Det er ingen musikal som har så mange kjente og kjære titler som nettopp denne. The Sound of Music har en rekke prisvinnende sanger som vil glede det norske publikum, blant annet “Do-Re-Mi”, “My favourite things”, “The Sound of Music” og “Edelweiss”, for å nevne noen.

The Sound of Music er en herlig historie med fantastisk musikk, som både vekker og skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner!

 

Rollene

Hovedrollene-riktig.jpg
Ensemble.jpg
Barna.jpg