Nærbilde.jpg

Scenekvelder samarbeider med danse- og musikalskolen West End Studios for å lage The Sound of Music-skolen, en egen skole opprettet for barna som blir utvalgt til å være med i The Sound of Music.
Hensikten med samarbeidet er å utvikle de utvalgte, unge talentene og å gi dem erfaring med å stå på store teaterscener og sette elevene i stand til å kunne beherske ulike barneroller i The Sound Of Music. Samarbeidet mellom disse to sentrale aktørene i norsk kulturliv skal bidra til å styrke utviklingen av morgendagens talenter!

Denne musikalen summerer på en god måte hvilke kvaliteter en komplett utøver må har på scenen i en musikal gjennom skuespill, sang og dans. For å kunne opptre i en oppsetning av dette kaliber er nødvendig med unge talenter som leverer noe utenom det vanlige, og som virkelig brenner for å stå på scenen.

Regissør Lars Jacobsen sine topp fem tips til barn som ønsker å stå på scenen:

1. Du bør ha SKIKKELIG lyst til å spille teater.

2. Du bør synes det er skikkelig GØY å spille teater.

3. Du må øve masse.

4. Du bør kanskje gå på en teaterskole, eller gå på dansing eller i kor. Eller alle tre!

5. Du må forstå at teater er et lagspill, der det ikke er om å gjøre å være best eller gjøre mest, men der alle er der for hverandre, og alle blir sett.

Om West End Danse- og Musikalskole:
West End er en danseskole som tilbyr kurs i jazz, musikal, drama, ballett, moderne, sang og barnedans. De har noen av landets beste pedagoger som sørger for kvalitet og oppfølging, slik at elevene skal få det beste ut av tiden hos oss. Det er påmelding til alle kurs og de tar inn et begrenset antall elever. De stiller også krav til deltakerne, slik at de kan jobbe målrettet og oppnå de beste resultatene. Men selvfølgelig bygger all undervisningen på trygghet og glede.
West End Studios holder til i flotte lokaler i Margarinfabrikken på Bjølsen i Oslo.
Les mer om West End Studios her.